Välj en sida

Pannchakrat

»Vi lär oss att se bortom de normer och förklaringar som vi både som personer och som mänsklighet länge har lutat oss mot.«

Pannchakrat, som är det sjätte chakrat, kallas också för tredje ögat. Det beror på att det sträcker sig från ett ställe mittemellan ögonbrynen och rakt in till mitten av huvudet. Där finns vårt tredje öga, vår förmåga att se bortom det givna. Men själva pannchakrat innehåller mer än så.

Vi utvecklar det åren mellan trettiofem och fyrtiotvå och det handlar helt enkelt om att med större klarsyn se hur världen och vårt eget liv är uppbyggt. Vi lär oss att se bortom de normer och förklaringar som vi både som personer och som mänsklighet länge har lutat oss mot. Vi inser här hur mycket kunskap vi själva har och som dessutom genom utvecklandet av vår medialitet ständigt ökar.

 

TÅLAMOD ATT VÄNTA IN OSS SJÄLVA

Att se vad som verkligen spelar roll hjälper oss att med stort tålamod vänta in oss själva – vi ser tydligt vad vi behöver hela och förstå om oss själva, och vi ger oss den tid vi behöver. Att vara i pannchakrats energier är spännande eftersom egot har släppt taget och nyfikenheten tagit plats. Vi ser tydligt att vi dag för dag skapar det liv vi vill ha, att tiden är med oss och att det är viktigt för oss att få vara de vi är.