Välj en sida

Ditt klient-kit

»Upplägget är ett handfast stöd för din verksamhet.«

När du har gjort och fått godkänt på din examination, får du förutom ditt diplom ett personligt arbetsmaterial i pappersform. Detta material är enbart till för dig som har gått vår utbildningen och får därför inte kopieras eller lämnas vidare.

Materialet innehåller ett upplägg som du kan använda i sin helhet, eller som det passar dig. Upplägget är ett handfast stöd för dig som coach där vi ger tips om själva samtalet och förslår övningar och meditationer som gör det enkelt för dig att komma i gång.

Vi rekommenderar att du börjar med att ta någon eller några träningsklienter, beroende på hur trygg du känner dig i coachningssituationen.  Ett lämpligt paketpris för tio samtal kan då ligga på allt mellan 0 – 3000 kronor. Kom ihåg att alltid uppge ordinarie pris så att de förstår vilket fint erbjudande de får.

När du känner dig mer trygg och redo tänker vi att lägstapris är 7500 kronor för ett paket om tio samtal. Det är vad jag (Sanne) tar (hösten 2021) Det kan tyckas lågt men jag känner att innehållet är så värdefullt att få sprida vidare och att detta är min service till världen.  Du gör självklart som du själv tycker. Mina klienter har alltid möjlighet till delbetalning med till exempel KLARNA.

HANDLEDNING

Känner du att du behöver hjälp i din uppstart, eller längs resans gång, erbjuder vi handledning som stöd.
3 x 45 minuter kostar då 1500 kronor inklusive moms. Därefter 750 kronor / tillfälle. Handledare är Sanne Soleil och Carola Hammarberg, båda verksamma som Andliga Coacher.

Du mailar ditt intresse till diplomering@andligcoach.se så kontaktar vi dig. Det går ej att välja handedare, utan det bestäms utifrån lediga tider. 

MARKNADSFÖRING

Alla som är diplomerade får tillgång till en marknadsföringsplats på andligcoach.se. Du får själv ta fram bild och text, men vi hjälper dig att lägga upp den. Du mailar ditt material till diplomering@andligcoach.se. Det ska innehålla en liggande bild (det vill säga en bild som inte är på höjden) på dig, en text där du presenterar dig, kontaktuppgifter inklusive Facebook/Instagram länk om du vill ha med det.