Välj en sida

Ett magiskt liv

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

Hej fina du! Tänk att nu är vi igång!
Det här första steget handlar om det mest grundläggande när det kommer till förändring och det är –  om man tror att det är möjligt. Vi antar att du gör det, för annars hade du nog inte velat vara med på det här äventyret. Men vare sig du går utbildningen för att du vill lära dig att coacha dig själv, eller om du går den för att du vill hjälpa andra att öppna upp för den enorma potential som ligger inom oss – så behöver du ta dig en funderare på frågan om det är möjligt.

Förhoppningsvis hjälper dessa texter och diskussionsfrågor dig att tydligare se vad detta skifte handlar om, och därmed vad vi är på väg att lämna och vart vi är på väg. Kanske kommer du också få en större förståelse för hur svårt det kan vara att lämna ett kulturellt invant tankesätt, hur mycket än hjärtat längtar efter en större expansion och färre regler. Det är också lättare att se vart vi är på väg, när vi tydligare ser vad vi lämnar.

De sista inläggen vänder sig till dig som vill coacha andra, och så kommer det att se ut på alla de 13 stegen. Först undersöker du vad du själv tycker och tänker, och sedan får du fördjupningsfrågor som kommer att hjälpa dig i ditt klientarbete.

Du har två veckor på dig för detta steget, så läs i din egen takt och tillåt dig att fundera lite djupare än vad du kanske gjort förut. Det är ju det som är spänande, att det alltid finns mer att lära om sig själv! Skriv gärna ner dina tankar och svaren på diskussionsfrågorna i din anteckningsbok, för det händer ju något med oss när vi skriver!

Glöm sen inte att Sanne finns tillgänglig i vår privata Facebookgrupp, om du vill diskutera, dela eller ställa en fråga. Varför inte gå in där direkt för att säga hej? Det är bra om du gör det nu direkt, så att vi sedan kan göra gruppen helt osynlig. Klicka på knappen här nedan så kommer du dit. 

Stor kram,
Lee och Sanne ❤️ 

Välkommen in till Steg 1 – Ett magiskt liv.