Med kärlek från Rosenkvartsen

»Jag är kärlek och min kärleksfrekvens genomsyrar varje cell«

Som en smekning kommer jag med kärlek mild som bomull. Med en mjukhet och löften om helande  fyller jag dig med lugn och förtröstan. Med en omtänksamhet och värme finns jag vid din sida och ger dig mitt allt.

Mig kan du slösa med, för ju mer av min härligt vibrerande energi du omger dig med desto mer kärlek är du.

Använd mig för att sprida min frekvens i ditt hem, använd mig nära ditt hjärta närhelst du behöver fylla dig med kärlekens essence. Överlämna mig som en kärlekens budbärare. Vila i min trygga famn och låt mitt balsam linda in dig i den villkorslösa kärlekens magi.

Jag finns där för alla. För dagens gudinnor och gudar, för ofödda, nyfödda och barnen, vår framtid. För allt som är du, långt långt tillbaka, nu och framåt.

Käraste du, trots min mildhet och skirhet och med mitt rosa vackra skal är jag inte på något sätt en kristall i mängden. Jag besitter mer kraft än du kan ana och har en styrka som övervinner allt. Jag besitter kärlekens starka kraft.

Så håll mig mot ditt hjärta och känn hur pulsen i dig är pulsen i mig, och hur vi tillsammans synkroniserar med pulsen hos vår egen Moder Jord, Gaia.

Tillsamman sprider vi den ljuvligaste av kärleksfrekvens. Jag är kärlek. Du är kärlek. Vi är kärlek.

LÄR KÄNNA MIG MER

Jag finns i färgerna rosa, rosenröd, persikofärgad och lilarosa. Jag är mest kopplad till hjärtchakrat och om du vill affirmera med mig så kan du säga:

» Jag är kärlek och min kärleksfrekvens genomsyrar varje cell.«