Kristaller vid meditation

Att använda sig av kristaller vid meditation fördjupar din känsla och förmåga att öppna upp ditt inre och ditt hjärta. De hjälper dig att stilla ditt sinne och verkligen lyssna. Att låta kristallens energi tona in sig på dig är en magisk känsla.

Man kan egentligen använda vilken kristall man vill vid meditation men det finns några kristaller som är extra bra när du vill öppna upp det ”inre seendet” Du kan hålla kristallen i din hand, ha den i ditt knä eller placera på ditt hjärtchakra eller pannan/tredje ögat (om du ligger ner).

Bergskristall, gärna en bergskristallspets, fungerar vid all meditation för att den förstärker både energin och kontakten samt fungerar som en stor megafon ut mot universum.

Ametisten öppnar också upp för starkare energier. Den hjälper dig att stilla sinnet och att hitta ditt inre lugn. Lägg den gärna på tredje ögat när du mediterar.

Celestit har en mycket hög vibration och öppnar upp för kontakten med änglavärlden, gudinnor, feer och naturväsen. Den hjälper dig att kanalisera rent och från hjärtat.

Rosenkvarts är också här en fantastisk sten att använda. Den lugnar och balanserar. Den mildrar stress och ångest. En kristall som utstrålar ren kärlek.