En livsstil

»Att använda kristaller är ett fantastiskt sätt att komma närmare Moder Jord för när man håller i en sten eller kristall så finns där flera miljoner års kunskap och visdom lagrad.«

Den här temat handlar om hur du kan leva med dina kristaller och låta dem fylla din vardag med kraft och härlig energi. Detta fungerar både om du nyss har upptäckt dem och blivit nyfiken på deras energi och förmåga eller om du är en inbiten kristallfantast. Kristaller har helt enkelt en starkt helande kraft och många välgörande egenskaper.

Sedan urminnes tider har man använt kristaller för att få tur, kraft och beskydd. Det berättas att redan på Atlantis för många, många tusen år sedan använde man kristaller i de stora läknings- och healingtemplena. Även de gamla egyptierna använde sig av dess kraft och förr i tiden smyckades kungakronor med olika kristaller och stenar för att ge beskydd och styrka.   

»Att leva med kristaller kan göra ditt liv än mer magiskt!«

Kristaller har alltid fascinerat människan och vi använder de gärna fortfarande som smycken, amuletter, i ritualer och i healing. De senaste 30 åren har kristallterapeuter återigen börjat använda sig av dessa urgamla metoderna och lägger kristaller direkt på kroppen, detta som nu kallas chakrabalansering, med hjälp av kristaller.

Att använda kristaller är enligt mig, Sanne Soleil, ett fantastiskt sätt att komma närmare Moder Jord. När man håller i en sten/kristall så finns där flera miljoner års kunskap och visdom lagrad. Så det är nu dags att ta tillvara vår gamla kunskap och söka oss tillbaka till våra rötter. Till det som tidigare har varit naturligt för oss och till det som vi redan har inom oss.

Samtidigt som vi kan bejaka denna enorma gåva bör vi också tänka på vad det innebär för Gaia att vi hugger och gräver fram hennes enorma skönhet. Vill hon detta? Som med allt annat handlar det om intention och tyvärr är nog handeln med kristaller en ganska stor business och där utvinnarna kanske snarare ser till vinst än till vördnad. Du och jag kan motverka detta, genom att verkligen tacka för möjligheten att lära mer via hennes gåvor. Bara genom att bli medveten om att det är en balans som behövde återställas, gör vi skillnad. Lyssna på dina kristaller, inte bara för att du kan få hjälp utan även för att få svar på frågan vad du kan göra för henne. 

Välkommen in en värld av kristaller och helande där din relation med jorden fördjupas ytterligare!