Att bära kristaller på sig

»Gå på din magkänsla och använd de kristaller du känner att du behöver.«

Kristaller påverkar oss som mest när vi har dem nära i vårt energifält. Du kan ha dem i fickan, i bh:n eller tejpad på din kropp (kontrollera bara innan att den inte är giftig och avger till exempel tungmetaller). Att hålla en kristall i handen när du är orolig eller när du mediterar kan kännas lugnande och ökar din förmåga att vara här och nu.

Kristaller kan också bäras som ett smycke när du vill komma nära en sten med en viss egenskap. Jag har själv ett armband just nu som hjälper mig att tala min sanning utifrån hjärtat. Det ger mig mod i min kommunikation samt stärker och helar. Det ger mig balans och uppmuntrar min andliga utveckling. Dessa ord har jag också nerskrivna och hänger på min spegel i badrummet. Detta gör att jag också blir påmind flera gånger varje dag vem jag är, vad jag vill och varför.

I min jackficka bär jag alltid med mig en rosenkvarts och en ametist för kärlek och beskydd. I byxfickan och ibland i bh:n det jag behöver för dagen. Även min sambo bär kristaller vid behov. Han tycker om att känna på dem när han sitter på tåget eller har en lugn stund på jobbet. I mina samtal som livscoach och healer skickar jag ofta med kristaller för att hjälpa till att förstärka det klienten behöver arbeta med just nu. Gå på din magkänsla och använd de kristaller du känner att du behöver.